Promocje
KULKI POP UP ULTIMATE PURE MONSTER 15mm
KULKI POP UP ULTIMATE PURE MONSTER 15mm

29,75 zł

Cena regularna: 35,00 zł

Najniższa cena: 35,00 zł
szt.
KULKI ULTIMATE ESSENTIAL SQUID ORANGE 20mm | 1kg
KULKI ULTIMATE ESSENTIAL SQUID ORANGE 20mm | 1kg

24,65 zł

Cena regularna: 29,00 zł

Najniższa cena: 29,00 zł
HACZYKI MILO SUEHIRO R303 BUR - NR. 24 - NA OCHOTKĘ - 20SZT
HACZYKI MILO SUEHIRO R303 BUR - NR. 24 - NA OCHOTKĘ - 20SZT

14,57 zł

Cena regularna: 26,50 zł

Najniższa cena: 26,50 zł
szt.
KOSZ PŁYWAJĄCY DELPHIN ATAK! SP-R 50x40cm
KOSZ PŁYWAJĄCY DELPHIN ATAK! SP-R 50x40cm

69,50 zł

Cena regularna: 87,50 zł

Najniższa cena: 87,50 zł
szt.
Pozycjonery do Zig Riga + Pianka Nash Clear
Pozycjonery do Zig Riga + Pianka Nash Clear

28,79 zł

Cena regularna: 35,99 zł

Najniższa cena: 35,99 zł
szt.
HACZYKI KARPIOWE FOX CURVE SHORT ROZ.7 - MIKRO ZADZIOR
HACZYKI KARPIOWE FOX CURVE SHORT ROZ.7 - MIKRO ZADZIOR

18,85 zł

Cena regularna: 29,00 zł

Najniższa cena: 29,00 zł
szt.
KULKI HOOK BAITS ULTIMATE KRILL INSECT 24mm
KULKI HOOK BAITS ULTIMATE KRILL INSECT 24mm

20,40 zł

Cena regularna: 24,00 zł

Najniższa cena: 24,00 zł
szt.
Nash Kling On Leader 40lb Weed 10m
Nash Kling On Leader 40lb Weed 10m

55,92 zł

Cena regularna: 69,90 zł

Najniższa cena: 69,90 zł
szt.
KULKI WAFTERS ULTIMATE TANGY SQUID 24mm - KILLER!
KULKI WAFTERS ULTIMATE TANGY SQUID 24mm - KILLER!

29,75 zł

Cena regularna: 35,00 zł

Najniższa cena: 35,00 zł
szt.
Siatka Delphin ATOMA Square Tunel -300 cm
Siatka Delphin ATOMA Square Tunel -300 cm

139,99 zł

Cena regularna: 204,24 zł

Najniższa cena: 204,24 zł
PRZYNĘTA  MIKADO SICARIO PIKE TAIL 18CM - SPOTTED BULLHEAD - DUŻY TWISTER
PRZYNĘTA MIKADO SICARIO PIKE TAIL 18CM - SPOTTED BULLHEAD - DUŻY TWISTER

12,90 zł

Cena regularna: 14,99 zł

Najniższa cena: 14,99 zł
szt.
LIQUID ULTIMATE SCOPEX SQUID 500ml DOPALACZ
LIQUID ULTIMATE SCOPEX SQUID 500ml DOPALACZ

28,89 zł

Cena regularna: 33,99 zł

Najniższa cena: 33,99 zł
Polityka prywatności

Polityka prywatności Sklepu F.H.U.EKSPERT
https://ekspert-sklep.pl
("Sklep")

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH ("Administrator")

ANDRZEJ ŁUKASZ CHLASTA, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą ANDRZEJ CHLASTA FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA "EKSPERT", wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 6222765812 , nr REGON 301771256, ul. Wenecja 15/1, 63-400 Ostrów Wielkopolski .

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Podstawą Przetwarzania Danych Osobowych jest Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016

Link do strony Urzędu Ochrony Danych Osobowych, na której powyższe Rozporządzenie znajduje się w całości KLIK

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:

  • Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
  • Realizacja Twoich zamówień
  • Marketing bezpośredni
  • Przesyłanie newslettera

Podstawa przetwarzania:

  • Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
  • Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
  • Twoja zgoda wyrażona w Sklepie (art. 6 ust. 1 lit. a RODO)
  • Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
  • Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
  • Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
  • Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
  • Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych:

  • Dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy.

Skutek niepodania danych:

W zależności od celu, w jakim dane są podawane:

  • brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie
  • brak możliwości korzystania z usług Sklepu
  • brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie
  • brak możliwości otrzymywania informacji o promocjach czy ofertach specjalnych, oferowanych w Sklepie

Możliwość cofnięcia zgody:

  • w każdej chwili

Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem.

OKRES PRZETWARZANIA

Twoje dane będziemy przetwarzać tylko przez okres, w którym będziemy mieć ku temu podstawę prawną, a więc do momentu, w którym:

  • przestanie ciążyć na nas obowiązek prawny, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych
  • ustanie możliwość ustalania, dochodzenia lub obrony ewentualnych roszczeń związanych z umową zawartą przez Sklep przez strony
  • cofniesz zgodę na przetwarzanie danych, jeśli to ona była jego podstawą
  • zostanie przyjęty Twój sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych - w przypadku gdy podstawą przetwarzania Twoich danych był uzasadniony interes administratora lub gdy dane były przetwarzane w celu marketingu bezpośredniego

- w zależności od tego, co ma zastosowanie w danym przypadku i co nastąpi najpóźniej.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL.

TWOJE UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych,
  • ich sprostowania,
  • usunięcia,
  • ograniczenia przetwarzania,
  • żądania przeniesienia danych do innego administratora,

A także:

  • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:
    • z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na prawnie uzasadnionych interesach realizowanych przez administratora),
    • jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego, w zakresie, w jakim przetwarzanie jest związane z takim marketingiem bezpośrednim.

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw.

Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do organu nadzorczego.

CIASTECZKA

Nasz Sklep, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.)
  • umożliwiają Ci, m.in., korzystanie ze wszystkich funkcji Sklepu
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości

W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celu:

  • zapamiętywania informacji o Twojej sesji
  • statystycznym
  • marketingowym
  • udostępniania funkcji Sklepu

Aby dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Więcej informacji o ciasteczkach znajdziesz w Wikipedii.

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, którym mogą być przekazywane Twoje dane. Poniżej znajduje się lista możliwych odbiorców Twoich danych:

  • dostawca oprogramowania potrzebnego do prowadzenia sklepu internetowego
  • podmiot realizujący dostawę towarów
  • dostawca płatności
  • biuro księgowe
  • hostingodawca
  • osoby współpracujące z nami na podstawie umów cywilnoprawnych, wspierające naszą bieżącą działalność
  • podmiot zapewniający system mailingowy
  • podmiot zapewniający usługi marketingowe
  • podmiot zapewniający usługi statystyczne
  • odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim Administrator jest zobowiązany do udostępnienia im danych

KONTAKT Z ADMINISTRATOREM

Chcesz skorzystać ze swoich uprawnień dotyczących danych osobowych?

A może po prostu chcesz zapytać o coś związanego z naszą Polityką Prywatności?

Napisz na adres e-mail:
sklep@ekspert-sklep.pl

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium